Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Τα προϊόντα μας

Έπιπλα κήπου

Έπιπλα κήπου

Χειροποίητα έπιπλα κήπου, εξοχής και βεράντας όπως σαλόνια, τραπέζια και καρέκλες αλλά και έπιπλα εσωτερικού χώρου όπως τραπεζαρίες και κρεβάτια, από μασίφ σφυρήλατο σίδερο, κρύσταλλο ή μάρμαρο, φωτιστικά, με χυτά σχέδια από μασίφ μαντέμι ή αλουμίνιο.

Αξεσουάρ τζακιού

Αξεσουάρ τζακιού

Σε μας θα βρείτε ότι χρειάζεστε για το τζάκι σας! Μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ τζακιού! Μοντέρνα και κλασσική γραμμή. Καλύψεις τζακιού, σίτες τζακιού, κρύσταλλα τζακιού, εργαλειοθήκες τζακιού και ξυλοθήκες τζακιού από διάφορα υλικά όπως δέρμα, μπρούτζο και σίδερο! Δώστε στο τζάκι σας τη ”ζεστασιά” που του αξίζει!!!

Λίγα λόγια για εμάς

49 χρόνια εμπειρίας

Εδώ και 49 χρόνια η εταιρία Μπαγλατζή εξειδικεύεται στην κατασκευή, εφαρμογή και τοποθέτηση επίπλων κήπου και αξεσουάρ τζακιού που ντύνουν τόσο τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς σας χώρους με στυλ, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Η ασυναγώνιστη ποιότητα, η μακρόχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος σχεδιασμός, η προσοχή που δίνεται στη λεπτομέρεια και η αξιοπιστία στην κατασκευή και στην αντοχή των επιλεγμένων υλικών, καθιέρωσαν την εταιρία Μπαγλατζή στους κορυφαίους του χώρου. Αν λοιπόν σας αρέσει να ζείτε με στυλ, χαρείτε τις δημιουργίες μας αλλάζοντας τον εξωτερικό και εσωτερικό σας κόσμο στηριζόμενοι στη διαχρονική κομψότητα.

Ακολουθήστε μας στα social media