Αξεσουάρ τζακιού

 

1.Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση (δικαίωμα υπαναχώρησης πριν την

παράδοση)

Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εντολή, ήτοι να ακυρώσει τη συναλλαγή αγοραπωλησίας πριν λάβει τα αγορασθέντα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης αποστέλλει μία δήλωση ακύρωσης στο info@irony.gr ή μας ενημερώνει τηλεφωνικά στο 215-5156728. Το irony.gr  θα αποδεχθεί την ακύρωση και θα επιστρέψει το τίμημα στον πελάτη (εφόσον το προϊόν/προϊόντα έχουν πληρωθεί), μόνο εφόσον το (αγορασθέν) προϊόν /  (αγορασθέντα) προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής (courier) για παράδοση στον Πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με πίστωση της πιστωτικής του κάρτας με την οποία πραγματοποιήθηκε η πληρωμή ή με πίστωση του λογαριασμού Paypal που χρησιμοποιήθηκε. Εάν τα προϊόντα έχουν ήδη δοθεί στην επιχείρηση ταχυαποστολής, τότε η ακύρωση θα θεωρηθεί ως επιστροφή των προϊόντων κατά τους κατωτέρω όρους.

  1. Αλλαγή των προϊόντων μετά την παράδοση

Εάν ο Πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την πραγματοποιηθείσα αγορά, έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αλλαγή του αγορασθέντος προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης θα πρέπει να μας ενημερώσει:

α) με ηλεκτρονικό μήνυμα – e-mail στο info@irony.gr ή

β) τηλεφωνικά στο 215-5156728

ζητώντας την αλλαγή του προϊόντος με άλλο προϊόν της επιλογής του, το οποίο και θα μας αναφέρει.

Δεν μπορεί να γίνει κράτηση προϊόντος για πάνω από 4 ημέρες. Σε περίπτωση που το δέμα με το προϊόν που επιστρέφεται αργήσει να φτάσει σε εμάς και το προϊόν το οποίο έχει επιλέξει ο Πελάτης έχει εξαντληθεί θα πρέπει να διαλέξει κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα προϊόντα του eshop.

Εάν το νέο προϊόν έχει υψηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν, τότε ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικά, με e-mail, να προχωρήσει σε νέα διαδικασία πληρωμής (για την πληρωμή της διαφοράς). Η πληρωμή μπορεί να γίνει

α) με αντικαταβολή στο courier που θα σας φέρει το νέο προϊόν

β) μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/paypal (θα σας σταλεί e-mail που θα περιέχει σύνδεσμο στην ιστοσελίδα πληρωμών του παρόντος ιστοχώρου).

γ) Με τραπεζική κατάθεση.

 

Εάν το νέο προϊόν έχει χαμηλότερη τιμή από το επιστρεφόμενο προϊόν δεν γίνεται επιστροφή ή συμψηφισμός χρημάτων με τα έξοδα αποστολής.

α. Απόδειξη πληρωμής

Για κάθε προϊόν για το οποίο ζητείται αλλαγή, ο Πελάτης πρέπει να περιλάβει κατά την αποστολή του την απόδειξη αγοράς.

β. Προθεσμία για αλλαγή προϊόντων

Η επιστροφή του προϊόντος προς αλλαγή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

γ. Έξοδα αλλαγής

Τα έξοδα αποστολών και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και βγαίνουν ανάλογα με τον όγκο και την περιοχή αποστολής. Ο πελατης ενημερώνεται από πριν για τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρία ταχυμεταφορών τα έξοδα αποστολών επιβαρύνουν αποκλειστικά των Πελάτη.

δ.  Συσκευασία αλλαγής

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για τη συσκευασία του προϊόντος που επιστρέφεται. Η συσκευασία θα πρέπει να εξασφαλίζει την άρτια μεταφορά του προϊόντος ώστε να το παραλάβουμε στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία ή παρόμοια. Εάν κάποιο προϊόν φτάσει σε εμάς με οποιαδήποτε φθορά ή με ελλιπή συσκευασία δεν θα είναι εφικτή η αλλαγή του. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα επιστρέφεται στον Πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής.

ε. Διεύθυνση αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων προς αλλαγή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

στ. Προϋποθέσεις για την αλλαγή προϊόντων

Σε περίπτωση μη εκπλήρωσης κάποιων από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, το irony.gr  δικαιούται είτε (α) να θεωρήσει ότι το δικαίωμα αλλαγής δεν ασκήθηκε έγκυρα, και συνεπώς να μη δεχθεί την αλλαγή του προϊόντος, είτε (β) (ιδίως στην περίπτωση προϊόντων που δεν επιστρέφονται άθικτα ή που έχουν χρησιμοποιηθεί) να δεχθεί την αλλαγή και ταυτόχρονα να αξιώσει αποζημίωση από τον Πελάτη κατά την αξία των ελαττωμάτων του επιστρεφόμενου προϊόντος.

  1. Επιστροφή Προϊόντων μετά την παράδοση (Δικαίωμα υπαναχώρησης μετά την παράδοση)

Εάν ο Πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε, έχει περαιτέρω το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που θα αγοράσει και να ζητήσει επιστροφή του πληρωθέντος τιμήματος. όπως προβλέπεται από την ελληνική νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή (δικαίωμα υπαναχώρησης από συντελεσθείσα πώληση). Στην περίπτωση αυτή, ο Πελάτης αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα/e-mail στο info@irony.gr, ζητώντας την επιστροφή του προϊόντος έναντι επιστροφής σε αυτόν του πληρωθέντος τιμήματος.

Μόλις το irony.gr λάβει αίτημα επιστροφής χρημάτων και εφόσον τηρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις, θα πιστώσει την πιστωτική κάρτα/ paypal του Πελάτη με το σχετικό ποσό ή θα κάνει κατάθεση σε λογαριασμό του Πελάτη. Για την επεξεργασία του αιτήματος και την πραγματοποίηση της πιστωτικής εγγραφής απαιτούνται συνήθως 7 εργάσιμες ημέρες. Ο Πελάτης θα ειδοποιηθεί μόλις έχει γίνει η πλήρης επεξεργασία του αιτήματος επιστροφής/αλλαγής. Στην περίπτωση που προβλέπεται ανωτέρω που το irony.gr δικαιούται αποζημίωση για ελαττώματα των επιστραφέντων προϊόντων θα έχει το δικαίωμα να συμψηφίσει το σχετικό ποσό της αξιούμενης αποζημίωσης με το προς επιστροφή τίμημα.

α. Απόδειξη πληρωμής

Για κάθε προϊόν για το οποίο ζητείται επιστροφή, ο Πελάτης πρέπει να περιλάβει κατά την αποστολή του την απόδειξη αγοράς.

β. Προθεσμία για επιστροφή προϊόντων

Κάθε αίτημα για επιστροφή προϊόντος πρέπει να αποστέλλεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

γ. Έξοδα επιστροφής

Το κόστος αποστολής των προς επιστροφή προϊόντων το αναλαμβάνει ο Πελάτης. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει μόνο με εταιρία ταχυαποστολής και όχι με ΕΛΤΑ.

δ.  Συσκευασία επιστροφής

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για τη συσκευασία του προϊόντος που επιστρέφεται. Η συσκευασία θα πρέπει να εξασφαλίζει την άρτια μεταφορά του προϊόντος ώστε να το παραλάβουμε στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία ή παρόμοια. Εάν κάποιο προϊόν φτάσει σε εμάς με οποιαδήποτε φθορά ή με ελλιπή συσκευασία δεν θα είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα επιστρέφεται στον Πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής.

ε. Διεύθυνση αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων προς επιστροφή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

στ. Προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων

Σε περίπτωση μη εκπλήρωσης κάποιων από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, το irony.gr δικαιούται είτε (α) να θεωρήσει ότι το δικαίωμα επιστροφής δεν ασκήθηκε έγκυρα, και συνεπώς να μη δεχθεί την επιστροφή, είτε (β) (ιδίως στην περίπτωση προϊόντων που δεν επιστρέφονται άθικτα ή που έχουν χρησιμοποιηθεί) να δεχθεί την επιστροφή και ταυτόχρονα να αξιώσει αποζημίωση από τον Πελάτη κατά την αξία των ελαττωμάτων του επιστρεφόμενου προϊόντος.

  1. Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει άμεσα τα προϊόντα που παρέλαβε. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν φτάσει σε αυτόν με κάποιο ελάττωμα, έχει την υποχρέωση να μας ενημερώσει άμεσα (εντός 12 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας) με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α) με ηλεκτρονικό μήνυμα – e-mail στο info@irony.gr ή

β) τηλεφωνικά στο 215-5156728

Η αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται δωρεάν.

α. Απόδειξη πληρωμής

Για κάθε προϊόν για το οποίο ζητείται αντικατάσταση, ο Πελάτης πρέπει να περιλάβει κατά την αποστολή του την απόδειξη αγοράς.

β. Προθεσμία για αλλαγή προϊόντων

Η αποστολή του προϊόντος προς αντικατάσταση πρέπει να γίνει εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

γ. Έξοδα αλλαγής

Τα έξοδα αποστολών επιβαρύνουν τον Πελάτη. Η επιστροφή γίνεται με ΕΛΤΑ Courier .

δ.  Συσκευασία αλλαγής

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για τη συσκευασία του προϊόντος που επιστρέφεται. Η συσκευασία θα πρέπει να εξασφαλίζει την άρτια μεταφορά του προϊόντος ώστε να το παραλάβουμε στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία ή παρόμοια. Εάν κάποιο προϊόν φτάσει σε εμάς με οποιαδήποτε φθορά ή με ελλιπή συσκευασία δεν θα είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν θα επιστρέφεται στον Πελάτη με δικά του έξοδα αποστολής.

ε. Διεύθυνση αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων προς αντικατάσταση θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

στ. Προϋποθέσεις για την αλλαγή προϊόντων

Σε περίπτωση μη εκπλήρωσης κάποιων από τις ανωτέρω προϋποθέσεις, το irony.gr δικαιούται είτε (α) να θεωρήσει ότι το δικαίωμα αντικατάτασης δεν ασκήθηκε έγκυρα, και συνεπώς να μη δεχθεί την αντικατάσταση του προϊόντος, είτε (β) (ιδίως στην περίπτωση προϊόντων που δεν επιστρέφονται άθικτα ή χρησιμοποιηθεί) να δεχθεί την αντικατάσταση και ταυτόχρονα να αξιώσει αποζημίωση από τον Πελάτη κατά την αξία των ελαττωμάτων του επιστρεφόμενου προϊόντος.

 

 

Έπιπλα κήπου

 

Όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και αποκλειστικής συνεννόησης με τον πελάτη.

 

Οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.