Πολιτική Απορρήτου & Cookies

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Εκτός συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων (πνευματικά και άλλα), όλο το περιεχόμενο που κάθε φορά περιέχεται στις ιστοσελίδες (ενδεικτικά: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα και όλα εν γένει τα αρχεία), αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του irony.gr και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Το περιεχόμενο αυτό δεν δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε χρήστη. Κάθε χρήστης δικαιούται να αποθηκεύσει μεμονωμένα ένα και μόνο αντίγραφο τμήματος του περιεχομένου των ιστοσελίδων για αυστηρά προσωπική του χρήση και χωρίς να διαγράψει τις ενδείξεις προέλευσής του.

Τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες τρίτων που μπορεί να εμφανίζονται στις σελίδες των ιστοσελίδων, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την σχετική ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα.

Υποχρεώσεις των Χρηστών

Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση των ιστοσελίδων, υποκείμενοι εκτός των άλλων και στη νομοθεσία που αφορά τη μετάδοση δεδομένων από την Ελλάδα προς Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τρίτες χώρες. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, συμφωνούν ότι δεν θα κάνουν χρήση των ιστοσελίδων για:

  • Να προξενήσουν βλάβη σε ανήλικο.
  • Να μεταδώσουν ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων (πχ πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας)
  • Να προσβάλουν την προσωπικότητα τρίτων (π.χ. συκοφαντικό, ρατσιστικό)
  • Να έρχονται σε αντίθεση με το νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη
  • Να παρενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων.
  • Να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου των ιστοσελίδων, να ζημιώσουν με οποιονδήποτε τρόπο, τη φήμη του irony.gr ή τρίτων, να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου του irony.gr, να εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στις ιστοσελίδες, ή να παρακάμπτουν τον έλεγχο της ταυτότητάς τους από τo irony.gr.
  • Να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οποιουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από τον λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, καθώς και να εγκαταστήσουν και προωθήσουν διαφημίσεις, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του irony.gr.
  • Να εγκαταστήσουν, προωθήσουν ή/και διαθέσουν περιεχόμενο που περιέχει ψηφιακούς ιούς ή οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα, σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες.
  • Να μην αποκαλύπτουν πληροφορίες δικές τους ή τρίτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των χρηστών ή τρίτων είτε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο (chats, messageboards), είτε κατά τη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας των ιστοσελίδων που παρέχει δυνατότητα επικοινωνίας περισσοτέρων των δύο χρηστών.

Σε κάθε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες Όρους χρήσης των ιστοσελίδων, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν το irony.gr για κάθε θετική και αποθετική της ζημία. Η μη ενάσκηση από το irony.gr των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων του δεν συνεπάγεται παραίτησή του από τα δικαιώματά του αυτά.

Εξαίρεση Υποχρέωσης για Συνδέσμους Τρίτων Μερών

Το irony.gr μπορεί να αναφέρει στην ιστοσελίδα του www.irony.gr, ιστοσελίδες τρίτων στο Διαδίκτυο. Το irony.gr δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία επιρροή στο σχέδιο και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλα site, παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας. Το irony.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται, (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.

Προσωπικά Δεδομένα

Το irony.gr λαμβάνει υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα πολύ σοβαρά.

Η δήλωση εμπιστευτικότητας που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, επεξηγεί ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε, πώς και πότε συλλέγονται, γιατί τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες προϋποθέσεις και για ποιους σκοπούς μπορεί κατά περίπτωση να δοθούν σε τρίτους. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πληροφορίες σας συλλέγονται ή χρησιμοποιούνται, η οποία δεν απαντάται στην παρούσα δήλωση εμπιστευτικότητας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@irony.gr.

Tι Πληροφορίες Συλλέγουμε και πώς τις Χρησιμοποιούμε

Με την εγγραφή σας για άνοιγμα λογαριασμού, τοποθέτηση παραγγελίας, ή αποστολή ενός αιτήματος, συγκεντρώνουμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες από εσάς, για παράδειγμα το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνων σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για την αναγνώρισή σας ως πελάτη, για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, να σας παραδώσουμε τα προϊόντα, να διαχειριστούμε τις πληρωμές, να ανανεώσουμε τα στοιχεία του προφίλ σας στο αρχείο μας και γενικά τον λογαριασμό σας σε εμάς. Πιο συγκεκριμένα, να σας στέλνουμε πληροφορίες μέσω ταχυδρομείου, email, μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο, ή μέσω οποιονδήποτε άλλων ηλεκτρονικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών δικτύων, για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις μας, προσφορές και υπηρεσίες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να απευθυνόμαστε πιο προσωπικά σε εσάς.

Μπορεί επίσης κατά καιρούς να σας ρωτήσουμε για άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το μέγεθός σας, τις προτιμήσεις σας σε μια κατηγορία προϊόντων, την ηλικία σας, ή τις τυχόν ειδικές ημερομηνίες, όπως είναι τα γενέθλια, η ονομαστική σας εορτή, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Επιπρόσθετα, μπορεί να συλλέγουμε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, τις πωλήσεις και άλλες σχετιζόμενες με τη χρήση πληροφορίες που μπορεί να δώσουμε σε τρίτους κατά περίπτωση και για συγκεκριμένους σκοπούς. Στα στατιστικά αυτά στοιχεία δεν περιλαμβάνεται οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να σας ταυτοποιήσει προσωπικά.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τις εσωτερικές μελέτες μάρκετινγκ και δημογραφικών, μαζί με μη προσωπικά δεδομένα για την ανάλυση και παρακολούθηση του καταναλωτικού προφίλ, ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να κατανοήσουμε τι μπορεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον για εσάς και τους άλλους πελάτες μας.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Επιδιώκουμε συνεχώς να είμαστε σύννομοι με τις απαιτήσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και κάθε ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, για να εξασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας στοιχεία φυλάσσονται με ασφάλεια και επεξεργάζονται με τη θεμιτή και νόμιμη διαδικασία. Τα στοιχεία σας, διατηρούνται και ελέγχονται από το irony.gr, το οποία λειτουργεί ως ο ελεγκτής των στοιχείων για τους σκοπούς που φυλάσσονται. Παρακαλούμε καλέστε το irony.gr, για κάθε πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία στο τηλέφωνο 2155156728.

Η με τον ανωτέρω τρόπο γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος irony.gr, συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. O χρήστης της ιστοσελίδας δεν υποχρεούται να χορηγεί τα προσωπικά δεδομένα του.

Δικαιώματα Χρηστών

Διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, όσο παραμένετε ενεργός πελάτης. Σε οποιοδήποτε χρόνο έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε τις ακόλουθες πληροφορίες: α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, β) τους σκοπούς επεξεργασίας και τους τυχόν αποδέκτες, γ) τη διόρθωση, ανανέωση ή διαγραφή των στοιχείων που τηρούνται στο αρχείο, καθώς και το δικαίωμα να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για τα δεδομένα που σας αφορούν. Έτσι, μπορείτε να τροποποιήσετε ή να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, εάν συνδεθείτε στην ιστοσελίδα. Εάν επιθυμείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων ή τη διακοπή της επικοινωνίας για προωθητικούς λόγους, μπορείτε να στείλετε email στο info@irony.gr, ή να επικοινωνήσετε στο 2155156728, (Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-19:00. Οι χρήστες έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις του ν. 2472/1997, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Άλλα Άτομα που Μπορεί να Χρησιμοποιήσουν τις Πληροφορίες σας

Κατά περίπτωση μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με συγγενείς εταιρείες συμπεριλαμβανομένων και άλλων εταιρειών του ομίλου, αδειούχους και επιλεγμένους παρόχους υπηρεσιών που εκτελούν λειτουργίες για λογαριασμό μας, καθώς και τη διενέργεια διαφημιστικών υπηρεσιών ή διαχείρισης των δεδομένων.

Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με άλλες εταιρείες που βοηθούν στην προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του irony.gr, προκειμένου να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα παρέχουμε σε αυτές τις εταιρείες μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των υπηρεσιών τους και δεν θα επιτρέψουμε την χρήση των πληροφοριών αυτών για άλλους σκοπούς. Η χρήση των πληροφοριών, θα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε και να συμφωνείτε, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες που σας αφορούν σε τρίτους, επειδή οι απαιτήσεις του νόμου το επιβάλλουν, για την συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική διαδικασία, για τους σκοπούς μείωσης του πιστωτικού κινδύνου, για την πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης ή και προστασίας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της περιουσίας του irony.gr.

Αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Είναι πιθανό να ανανεώνουμε τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά διαστήματα. Η τροποποιημένη Δήλωση Απορρήτου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε να ελέγχετε την ιστοσελίδα τακτικά, για να ενημερώνεστε για τις αλλαγές στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δήλωση Ασφάλειας

Δυστυχώς η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που υποβάλλονται σ’ εμάς και οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Παρόλα αυτά, μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυστηρές διαδικασίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας, για να αποτρέπουμε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, όπου είναι δυνατό.

Η ιστοσελίδα και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης για την προστασία των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δεδομένων. Η τεχνολογία SSL κρυπτογραφεί πληροφορίες παραγγελίας όπως το όνομά σας, η διεύθυνσή σας και τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Με την εγγραφή του στην ιστοσελίδα ο χρήστης συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία irony.gr ως υπεύθυνης για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει η εταιρία για τη διενέργεια της επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο.

Το irony.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία σας να σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τους ανωτέρω όρους χρήσεως.

 

ΣΚΟΠΟΣ & ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ COOKIES

Ο ιστότοπος www.irony.gr εγκαθιστά τα cookies, με μοναδικό σκοπό να μπορεί να βελτιώνει τις προσφερόμενες δυνατότητες και την εμπειρία της πλοήγησης για τον χρήστη. Το irony.gr δεν χρησιμοποιεί σε καμιά περίπτωση cookies για τη συλλογή, επεξεργασία, διαβίβαση ή καταγραφή προσωπικών δεδομένων.

Τι πρέπει να κάνετε αν δεν θέλετε να εγκαθίστανται cookies στον υπολογιστή σας;

Ορισμένοι θεωρούν ότι αν ένας ιστότοπος αποθηκεύει πληροφορίες στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή τους, αυτό συνιστά κατά κάποιο τρόπο επέμβαση στην ιδιωτικότητά τους, ιδίως όταν οι πληροφορίες αυτές αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται εν αγνοία τους από τρίτους. Μπορείτε, αν προτιμάτε, να αποκλείσετε ορισμένα ή όλα τα cookies, όπως επίσης μπορείτε να σβήσετε τα cookies που έχουν ήδη τοποθετηθεί στον υπολογιστή σας. Να ξέρετε ωστόσο ότι έτσι μπορεί να χάσετε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπου. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αλλάξετε τις παραμέτρους εμπιστευτικότητας του προγράμματος πλοήγησης. Έχουν αναπτυχθεί επίσης από τρίτους φορείς, προγραμματιστικά εργαλεία που σας επιτρέπουν να απενεργοποιείτε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων.

Τι είναι τα cookies;

Οι περισσότεροι από τους ιστοτόπους που επισκέπτεστε χρησιμοποιούν cookies για πιο άνετη και ευχάριστη πλοήγηση. Τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να σας «θυμάται», είτε για τη διάρκεια της επίσκεψής σας (με τα «cookies συνεδρίας») είτε σε κάθε σας επίσκεψη (με τα «μόνιμα cookies»).

Τα cookies μπορεί να έχουν διάφορους ρόλους. Σας επιτρέπουν την αποτελεσματική πλοήγηση στις σελίδες, τη διατήρηση των προτιμήσεών σας και γενικότερα την πιο άνετη και ευχάριστη χρήση του ιστοτόπου. Τα cookies επιταχύνουν και διευκολύνουν την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο. Αν ένας ιστότοπος δεν χρησιμοποιεί cookies, σας θεωρεί νέο χρήστη. Για παράδειγμα όποτε αλλάζετε σελίδα, όταν κλείνετε ένα μενού και περνάτε σε άλλη σελίδα, δεν θυμάται την επιλογή σας και στην επόμενη σελίδα, σας ξαναεμφανίζει το μενού ανοιχτό.

Ορισμένοι ιστότοποι χρησιμοποιούν cookies για να μπορούν να εμφανίζουν πιο στοχευμένα διαφημιστικά μηνύματα, ή να προωθούν προϊόντα με βάση για παράδειγμα, τον τόπο όπου βρίσκεστε, ή/και τις συνήθειές σας στην πλοήγηση.

Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε («firstpartycookies») ή να τοποθετούνται από άλλους ιστότοπους που παρέχουν περιεχόμενο μέσω της σελίδας που βλέπετε («thirdpartycookies»).

Τι περιέχουν τα cookies;

Τα cookies είναι απλό κείμενο, που αποθηκεύουν στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας οι διακομιστές των ιστοτόπων και μπορούν μετά να το ανακτούν, ή να το διαβάζουν. Τα cookies χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα πλοήγησης του διαδικτύου. Καθένα είναι μοναδικό και περιέχει ανώνυμες πληροφορίες όπως έναν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης, το όνομα του ιστοτόπου, ψηφία ή γράμματα. Επιτρέπει στους ιστοτόπους να θυμούνται τις προτιμήσεις σας στην πλοήγηση.

ΤΥΠΟΙ COOKIES

Firstpartycookies

Τα «Firstpartycookies» τοποθετούνται από τον ιστότοπο που επισκέπτεστε εκείνη τη στιγμή. Μόνο ο συγκεκριμένος ιστότοπος μπορεί να τα διαβάσει.

Thirdpartycookies

Τα «Thirdpartycookies» δημιουργούνται και χρησιμοποιούνται από φορέα διαφορετικό από τον ιδιοκτήτη του ιστοτόπου που επισκέπτεστε. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιεί υπηρεσίες άλλης εταιρείας για την ανάλυση του ακροατηρίου του. Η εταιρεία αυτή ορίζει τότε το δικό της cookie, για να κάνει την ανάλυση. Ο ιστότοπος που επισκέπτεστε μπορεί επίσης να περιλαμβάνει περιεχόμενο ενσωματωμένο από αλλού, για παράδειγμα βίντεο από το YouTube, ή προβολές διαφανειών από το Flickr. Οι ιστότοποι αυτοί μπορούν επίσης να προσθέτουν τα δικά τους cookies.

Οι ιστότοποι AddThis, Facebook, Twitter, Youtube και Flickr μπορούν να τοποθετούν cookies χρήσιμα για την κοινοποίηση περιεχομένου μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ή για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τις επισκέψεις. Η παρουσία, ο αριθμός και η κατάσταση των cookies μπορεί να εξαρτώνται από το πώς χρησιμοποιείτε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες πριν, ή μετά από την επίσκεψή σας στον ιστότοπο www.irony.gr.

Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τους σχετικούς ιστότοπους, για να ενημερωθείτε σχετικά με την πολιτική χρησιμοποίησης των cookies από τα κοινωνικά δίκτυα.

Τα cookies συνεδρίας

Τα cookies συνεδρίας αποθηκεύονται προσωρινά για τη διάρκεια μιας συνεδρίας πλοήγησης και σβήνονται από τον υπολογιστή, όταν κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης.

Τα μόνιμα cookies

Τα cookies αυτού του τύπου, καταγράφονται στον υπολογιστή σας για περιορισμένο χρονικό διάστημα (κατά γενικό κανόνα για ένα έτος ή περισσότερο) και δεν σβήνονται όταν κλείνει το πρόγραμμα πλοήγησης. Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν χρειάζεται να αναγνωρίζουμε ποιος είστε, για διάστημα μεγαλύτερο από μια συνεδρία πλοήγησης.

Τα flashcookies

Πολλοί ιστότοποι χρησιμοποιούν το AdobeFlashPlayer για την προβολή βίντεο και παρουσιάσεων στους χρήστες. Η εταιρεία Adobe χρησιμοποιεί δικά της cookies, στα οποία δεν μπορείτε να επεμβαίνετε αλλάζοντας τις παραμέτρους του προγράμματος πλοήγησής σας. Χρησιμοποιούνται από το FlashPlayer για τους ίδιους λόγους που χρησιμοποιούνται και τα άλλα cookies, δηλαδή για την αποθήκευση των προτιμήσεων, ή την ταυτοποίηση των χρηστών.

Τα Flashcookies λειτουργούν διαφορετικά από ό,τι τα cookies του προγράμματος πλοήγησής σας. Αντί να υπάρχουν ειδικά cookies για κάθε χρήση, ο ιστότοπος καταγράφει όλα τα δεδομένα που τον ενδιαφέρουν μέσα σε ένα μοναδικό cookie. Μπορείτε να ελέγχετε την ποσότητα των δεδομένων που μπορούν να αποθηκευτούν στο cookie, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο των πληροφοριών που επιτρέπεται να καταγράφονται σ’ αυτό.

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.aboutcookies.org/ ο οποίος περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης των cookies σε διαφορετικά προγράμματα πλοήγησης και περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τον τρόπο διαγραφής των cookies από τον υπολογιστή σας, καθώς και περαιτέρω γενικές πληροφορίες για τα cookies.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο www.irony.gr.

 

 

EnglishGreek